• slide 1
  • slide 2
  • slide 3

  • slide 4

  • slide 5
  • slide 6
  • slide 7
  • slide 8

C&A Hrvatska donira 75,000kn Općoj bolnici Karlovac
Ceremonija primopredaje čeka održana je u Općoj bolnici Karlovac

Karlovac, 14.02.2018.– Danas je Opća bolnica Karlovac zaprimila donaciju od strane C&A Hrvatska kao dio misije C&A da ulaže u lokalne zajednice u kojima posluje. Opća bolnica Karlovac- odjel pedijatrije čini važan doprinos zajednici i omogućava da djeca dobiju najbolju moguću zdravstvenu njegu. Opća bolnica Karlovac će iskoristiti sredstva za nabavku bilirubinometra, Accuvein iluminator vena i za pulsne oksimetre.

Donacija je dio programa davanja od strane C&A Europe pod nazivom ‘’C&A together’’ koji podupire lokalne inicijative koje doprinose dobrobiti djece. ‘’C&A together’’ je osnovan od strane C&A Foundation. U sklopu projekta ‘’C&A together’’, C&A Hrvatska je odabrala Opću bolnicu Karlovac za donaciju u iznosu od 75,000 kn, za nabavu uređaja koji će im pomoći u liječenju djece. 

Zaista nam je drago što smo se uključili u ovaj projekt te se nadamo uz navedenu donaciju, uštedjeti po koju suzu našim mališanima ističe regionalni menadžer C&ATomislav Marinčić.

437 ca1437 ca2437 ca3

O C&A

C&A je vodeći maloprodajni trgovac , sa skoro 60,000 djelatnika i oko 2,000 trgovina u 21 zemlji širom svijeta- sa rastućom online prisutnošću. Pružajući dobrodošlicu više od 2.5 milijuna posjetitelja svaki dan, C&A nudi modu dostupnu za cijelu obitelj. Posvećen dostavljanju kvalitete našim kupcima, C&A je još od 1841. bio na čelu inovativnosti usmjerene prema potrošaču. Za više informacija, posjetite www.c-a.com

O C&A Foundation

C&A Foundation, korporativa fondacija globalnog trgovca C&A je ovdje kako bi transformirala modnu industriju. Dajemo našim partnerima financijsku podršku, znanje i veze kako bi oni omogućili da modna industrija radi bolje za svaku osobu s kojom dolazi u kontakt. Radimo ovo zato što vjerujemo da unatoč brojnim i kompliciranim izazovima s kojim se susrećemo, možemo raditi zajedno kako bi od mode napravili silu koja čini dobro. Za više informacija, posjetite www.candafoundation.org

Press contact:

Ivana Džeko Palibrk, asistent direktora; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.